Skip links

Av. Necati Yıldırım, LAİK CUMHURİYET’E SAHİP ÇIKMAK İSTEYEN HERKESİ TAKSİM’E ÇAĞIRDI!

CHP Sarıyer Komisyon Üyesi Avukat Necati Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Pazar Günü saat 18.00’de Taksim Meydanı’nda yapacağı Cumhuriyet ve Demokrasi mitingine tüm Sarıyerliler’i davet etti.

Laik Cumhuriyet’e ve Demokrasi’ye sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Avukat Necati Yıldırım, 15 Temmuz günü Türk Demokrasisi ve Cumhuriyeti önemli bir sınav vermiştir. Demokrasiye ve Cumhuriyet’e gönülden bağlı olan Türk Halkı, savaş meydanlarında kazandığı bağımsızlıklarını ve özgürlüklerini Atatürk’ün ”Bağımsızlık benim karakterimdir” sözünden yola çıkarak yine canlarını hiçe sayarak tankların önlerine bedenlerini siper ederek savunmuşlardır. Darbe dönemlerinin geride kaldığını belirten Avukat Yıldırım, TSK içerisindeki bir takım darbe yanlıları ve FETO terör örgütü bilmelidirler ki Türk Halkı asla darbelere boğun eğmeyecektir.

PAZAR GÜNÜ HERKESİ TAKSİM’E BEKLİYORUZ

YARIN (Pazar günü) Taksim Meydanı’nda saat 18.00’de yapılacak Demokrasi ve Cumhuriyet Mitingi’ne herkesi beklediklerini söyleyen Yıldırım; “Gün birlik ve dayanışma günüdür. Pazar günü yapılacak demokrasi şölenine ülkesini, milletini ve devletini seven herkesi parti farkı gözetmeksizin davet ediyoruz.” dedi.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.